lördag 3 april 2010

PåskblommorGlad Påsk! Till er alla.
Till påsk skulle jag köpa gula påskliljor, men trots allt föll jag för två buketter tulpaner. Den ena var klassisk gul.
Den andra buketten är helt underbart vacker, papegojtulpaner i klarrött och grönt.Dessutom blommar två av mina orkidéer, och det blir man ju alltid glad av.

Idag har vi varit flitiga. Vi har en smärre renovering på gång hemma, och idag lyckades vi tapetsera sonens gamla rum. Under de nya tapeterna blev pojkaktiga biltapeter, så gissa om det nu känns festligt med ett gästrum som man gärna bjuder folk över natten till. Som pricken på i:et hittade jag för någon vecka sedan verkligen billigt en liten kristallkrona som gör rummet extra trevligt.
Om någon undrar varför jag valt en så orolig tapet så finns det en mycket bra orsak. Väggarna i det här rummet är under all kritik. De är fulla av ojämnheter och elände. Eftersom tapeten har ett så rörigt mönster så syns det knappt alls hur dåligt underlaget var.

4 kommentarer:

 1. En riktigt glad fortsättning på påsken!
  Det är roligt att få nya tapeter det blir så fräscht har köket här som borde få nytt på väggarna men ännu finns det ingen som vill hjälpa mig...
  Ha det bra
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig tapet. När vi flyttat hit till den den här gamla gården, skulle jag tapetsera ett ganska sort vinkelrum. Väggarna va jämna på ytan, men herregud vad allt var snett. Började i en hörna, inga mönsterpassade, det hade aldrig gått, enkla kant i kant. När jag kom till slutpunkten där tapeterna möttes, slog det på 8 cm.nere vid golvet !!
  Ha en bra fortsättning på Påsken

  SvaraRadera
 3. Hej Mimmi

  Vilka fina blombilder du visar. Orchideerna är ju en tacksam blomma.

  jag har något till dig om du vill ha kika in på min blogg.

  Kramen/Gunilla

  SvaraRadera
 4. Papegojtulpanerna var jättevackra!
  Orchideerna är fina, själv är jag väldigt dålig på att få dom att blomma om!
  Det är alltid roligt att få förnyat nåt hemma, sånt blir man glad av!
  Ha det bra / Margot

  SvaraRadera