fredag 17 juni 2011

Min finkruka

Kanske några av er minns att jag var på resa till Danmark på hösten med bil, idéen var att stanna till i Linköping var jag hade beställt endel grejer ifrån medelhavstorget.
Favoriten är nog denna enorma kruka. Den inger helt klart medelhavskänsla för mig, och jag har trots storleken planterat lavendel i den för att ytterligare förstärka denna känsla!

Idag har det äntligen regnat även här hos oss, ungefär 10 mm har det kommit och det var sannerligen välbehövligt. Trots att det började ösa ner just när vi skulle packa ner alla våra grejer i båten så är jag tacksam. Vi hade så torrt här att gräsmattorna redan blivit gula. Jag hade ingen kappa, så jag satt hela båtfärden med en ikea papperskorg i plast över huvudet, och två västhusglas i famnen, sonen försökte hålla i en datorskärm och en ikeafåtölj som lutade mot ett ikeaskrivbord och en stol. Ibland tror jag att det skulle bli rena skämtfilmerna ifall någon skulle komma sig för att filma vår familj då vi åker med hundar och grejer i regnet.
Hälsningar ifrån Ängesö!

8 kommentarer:

 1. Vilken underbar kruka. En riktig viljaha kruka. Och sen med underbar lavendel. Vilken underbar plats att komma ut till. Ha de gott i helgen. Anita

  SvaraRadera
 2. Jätte fin!! Och lavendel som är så härligt . Måste försöka skaffa mig lavendel. Har testat men det gick inte då men måste ju testa en gång till.


  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja när jag såg din kruka på följbiten tänkte jag Har hon släpat hemma den från södern ngnstans?? Helt underbar o med Lavendel blir den ju ännu härligare. Du har det förstås undrbart på Din Ö, o det ska du ha. Jag är avis på allt utom myggen
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 4. Wow, vilken kruka har företaget du köpte krukan i från nån hemsida? Jag som också gillar medelhavs växter och krukor :)
  Här hoppas jag också på regn det är enormt torrt överallt.
  Vi hörs
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Vilken kruka! Ha, ha låter komiskt med er båtfärd..men hellre ikeapapperskorg på huvudet än att bli dyngsur..kram Sophia

  SvaraRadera
 6. Kommer ihåg krukan, den är jättefin:)
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 7. Mahtava ruukku!
  Laventelit sopivat upeasti ruukkuun.
  Itsekkin istuttelin laventeleita eilen - tosin kukkapenkkiin.

  SvaraRadera
 8. oh jag minns också din kruka, så fint det blev med lavendel i den.

  Ja det låter lite kul med familjen i båt, jag hade en kartong en gång över huvud och axlar då jag gick i ösregn över skolagården,,det var bara det att min kollega filmade detta,,och hade kul när hon visade ungarna det..men det får man bjuda på huvudsak att man är praktisk.
  ha en go vecka kram Monica

  SvaraRadera