fredag 26 mars 2010

Nu är jag här!

Efter allt strul med trädgårdsblogg.se har jag nu beslutat mig för att börja blogga här i stället.
Mitt första inlägg får äran att handla om vår resa till södra frankrike nu i början av mars. Det var underbart skönt att komma bort ifrån snön!
En av våra utfärder gick till Eze. Tjugo minuters väg ifrån Monaco. Där stötte vi på en härlig exotisk trädgård på toppen av byns kulle. Vidunderligt vacker utsikt.
Trädgården förskönades ytterligare av ett antal oerhört vackra och gracila statyetter.
Naturligtvis var en del växter i trädgården ännu i vinterpaketering, och blomningen sker förstås under högsäsong, men och andra sidan så behövde vi inte trängas med andra turister. En oförglömlig exotisk trädgård!

6 kommentarer:

 1. Hej Mimi!
  Välkommen till blogger! Trevligt att du upptar trädgårds bloggandet igen, det är ju förövrigt snart högaktuellt med en ny säsong.
  Härlig resa ni gjort, förstår att det varit en upplevelse och gett er sköna dagar.
  Ha det gott! /Bea

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du kommit hit! Själv trivs jag väldigt bra här på Blogger. Vilken härlig resa ni gjort! Kram från Hedera Helix som jag hette på trädgårdsblogg.se

  SvaraRadera
 3. Nä men va´kul.Det var ett tag sen. Det ska bli kul att få fortsätta följa din trädgård ute på ön.Underbar header du har gjort. Ha det bra . Kram

  SvaraRadera
 4. Hej på dig och så enormt kul att du startat upp en trädgårdsblogg här! Intressant resa du gjort till Frankrike, var du till en park som jag inte minns namnet på men jag tror den låg inne i Monaco,det var nång kunglighet som rest värden runt och fått med sig hem en planta för att se om den överlever i Monaco och det var en hel bergvägg full av växter. Jag ser också framemot våran Paris resa för då ska jag besöka Monets trädgård...
  Ha det bra
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Hej Mimi, och välkommen tillbaks till bloggvärlden! Har saknat dina fina inlägg bland annat från Ängesö! Glömmer aldrig din båtresa till ön genom den fagraste skärgård.
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 6. tjenixen. Kul att se dej igen. Jag tänkte faktiskt på dej häromdagen.
  Jag har ny blogg på TB men är även här så kika in hos mej om du vill. /Knatten

  SvaraRadera